Wellnessplein

Malima Cosmetics

Tolstraat 12A
7482 DB Haaksbergen

Tel: 053-5738916
E-mail: info@malima-cosmetics.nl

Puur Nederlands merk met een veelzijdig Skincare en Wellness assortiment.
Malima is geschikt voor zowel een startende als een gevestigde professional.

De producten zijn onder auspiciën van ons eigen Research & Development afdeling ontwikkeld en worden in ons eigen laboratorium vervaardigd.

De innovatieve formules met speciaal geselecteerde ingrediënten, zijn huidvriendelijk, effectief en zeer betaalbaar.

 

Malima Cosmetics
4.4
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Annelie Van LareAnnelie Van Lare
17:50 29 Jul 23
Na producten van Malima kreeg ik ontzettende uitslag op mijn gezicht en nek. In het begin leek het prima, het voelde fijn aan en rook lekker. Maar helaas 7 uur later kreeg ik een rode en opgezwollen huid met bultjes, korstjes, en mijn huid jeukte en brandde enorm. Ik weet dat ik een gevoelige huid heb, maar toch schrok ik ervan omdat er overal benoemd wordt dat de producten 'huidvriendelijk' zijn. Dus als je van jezelf weet dat je een gevoelige huid hebt, zou ik bij producten van dit merk toch eerst even testen op een klein stukje huid of je niet ook allergisch bent.
Laura HuntLaura Hunt
09:06 06 Sep 22
Ontzettend fijne producten, top service, netjes verpakt en altijd optijd geleverd!
Beauty BurchtBeauty Burcht
08:29 08 Oct 20
Gisterenmiddag na een gezellig telefoontje met Aline een bestelling geplaatst en vanochtend de producten al ontvangen. Ik werk graag met dit bedrijf en deze producten; goede kwaliteit, goede prijzen en het enthousiasme waarmee gewerkt wordt is erg aanstekelijk 🙂
MrBig XMrBig X
06:33 06 Jan 20
Mijn vrouw had enorme uitslag na het gebruiken van de producten. Erg jammer. Was een slecht kadotje
Linda MaijLinda Maij
15:30 15 Nov 19
Fantastische producten, kwaliteit voor een mooie prijs. Voor elk huidtype wat, van serum, crème , emulsion tot maskers.Ook de bodybutter en scrub echt aan te bevelen.
C DijkstraC Dijkstra
08:49 09 Oct 18
Zeer prettige producten die doen wat ze beloven.Voor elke huid wat wils, van de meest gevoelige tot makkelijke!Aangename geuren die niet overheersen en fijne texturen.Fijn dat er bij elke lijn een serum is en 2 "soorten" crèmes een wat dikkere en een wat vloeibare voor mensen die niet van volle producten houden.Ik ben fan!
Jacquelien NijhofJacquelien Nijhof
13:20 16 Apr 18
Super fijn product. Geen rode en droge huid meer. Snap niet waar die mening vandaan komt en ik vindt dat je waar krijgt voor je geld! Ik ben super fan en wordt heel blij van de producten van Malima en meerdere mensen met mij. ????????
js_loader