Wellnessplein

Malima Cosmetics

Puur Nederlands merk met een veelzijdig Skincare en Wellness assortiment. Malima is geschikt voor zowel een startende als een gevestigde professional. De producten zijn onder auspiciën van ons eigen Research & Development afdeling ontwikkeld en worden in ons eigen laboratorium vervaardigd. De innovatieve formules met speciaal geselecteerde ingrediënten, zijn huidvriendelijk, effectief en zeer betaalbaar.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

De Malima Wellness producten bieden intensieve verzorging en optimale ontspanning. Ze zijn op basis van natuurlijke ingrediënten samengesteld en hebben een weldadige geurbeleving. Het uitgebreide assortiment aan lichaamspakkingen, scrubs en massageoliën, maakt van elke Wellness behandeling een belevenis waarvan het effect langdurig voelbaar is.
Natuurlijke & huididentieke ingrediënten

Malima Skincare; de perfecte alliantie tussen natuur en wetenschap.
De producten staan garant voor zo natuurlijk mogelijk en meest huidvriendelijke verzorging met huididentieke ingrediënten die maximaal resultaat genereren. De producten bevatten een scala aan natuurlijke oliën. De innovatieve formules zijn specifiek op huidtype of huidprobleem samengesteld. Ze worden snel en diep door de huid opgenomen en bieden maximaal resultaat.

De Malima Wellness producten bieden intensieve verzorging en optimale ontspanning. Ze zijn op basis van natuurlijke ingrediënten samengesteld en hebben een weldadige geurbeleving. Het uitgebreide assortiment aan lichaamspakkingen, scrubs en massageoliën, maakt van elke Wellness behandeling een belevenis waarvan het effect langdurig voelbaar is. De producten zijn onder auspiciën van ons eigen Research & Development afdeling ontwikkeld en worden in ons eigen laboratorium vervaardigd.