Wellnessplein

Micreos Human Health

Bankaplein 2
2585 EV Den Haag

Tel: 088-8007117
E-mail: info@gladskin.nl

Micreos is een Nederlands biotechnologie bedrijf, pionier en marktleider in de ontwikkeling van veilige en gerichte antibacteriële technologie.

Wij zijn een mensgerichte onderneming en ontwikkelen onze producten op basis van grondige kennis van de problemen van onze klanten. Op basis van innovatief wetenschappelijk onderzoek, deels uitgevoerd in samenwerking met het Zwitserse Federale Technologie Instituut ETH, heeft Micreos al verschillende door de FDA-goedgekeurde en bekroonde producten geïntroduceerd.

De Micreos bedrijven werken samen met gerenommeerde wetenschappelijke instituten en universiteiten in vele landen. Veel van ons wetenschappelijk werk wordt gepubliceerd.

Micreos Human Health

Micreos Human Health ontwikkelt op basis van de Micreos’ technologie producten voor de gezondheid van de mens.

Wij werken samen met veel verschillende universitaire medische centra, waaronder het Erasmus MC (EMCR), de US National Institutes of Health (NIH), de Universiteit van Kopenhagen, het Regionale Laboratorium voor de Volksgezondheid Kennemerland en vele dermatologen, huidspecialisten en microbiologen.

Gladskin is een Micreos Human Health merk. De Gladskin producten worden vervaardigd door Micreos Human Health in Bilthoven.

Gladskin

Gladskin, met het enzym Staphefekt™, is ’s werelds enige product dat uitsluitend de S. aureus-bacterie doodt. In tegenstelling tot andere producten laat het de goede bacteriën, die belangrijk zijn voor een gezonde huid, met rust. Hiermee kan het huid-microbioom weer in balans gebracht worden. Dit betekent een enorme doorbraak in de aanpak van huidproblemen.

Lees verder »