Wellnessplein

ELEMIS

Het Nummer 1 Britse huidverzorgings- en spa merk. ELEMIS is verkrijgbaar in ruim 92 landen en in meer dan 1600 luxe spa’s en salons. Daarnaast is het ook verkrijgbaar in luxe hotels en cruiseschepen en behoort het tot het dagelijkse ritueel van ruim 6,5 miljoen ELEMIS fans!

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Bepaald door de natuur, geleid door wetenschap

ELEMIS is ontstaan uit de visie om de kracht van de natuur, aromaten en wetenschap te bundelen. Het laboratorium maakt gebruik van de beste ingrediënten en de eerste extractie van gedistilleerde plantaardige materialen om de rijkste resultaten te verkrijgen. Meer dan 25 jaar ervaring zorgt voor uitgebalanceerde formules en revolutionaire behandelingen.

De ervaring is uitzonderlijk, de resultaten echt ELEMIS gaat alleen voor het beste en staat garant voor kwaliteit! Er wordt veel geïnvesteerd in klinische studies, onderzoek en ontwikkeling. Er wordt continu gestreefd naar nieuwe ontdekkingen in de medische huidwetenschappen.
‘Producten moeten doen wat zij beloven ongeacht de duur van het proces of het aantal herformuleringen’

ELEMIS uw behoefte onze zorg

Uw huid, uw lichaam en uw welzijn; het kloppend hart van ELEMIS! Op maat gemaakte behandelingen die inspelen op het veranderende levensritme en het natuurlijke verouderingsproces van de huid. De uitgebreide range met goddelijke texturen laat uw hart sneller kloppen en de huid stralen. Het merk staat als een huis en de verpakkingen zijn een feestje, neem snel een kijkje op de Website of Social Media en ervaar het zelf!

ELEMIS
2.4
Gebaseerd op 10 beoordelingen
powered by Google
Rebecca G.Rebecca G.
13:25 05 Jan 24
De gezichtsolie die ik bij de Elemis online winkel kocht kon helaas niet goed afgesloten worden. Hierdoor lekte de olie uit de container. Ik heb dit aan de klantenservice doorgegeven met een foto waarop het defect te zien is. In hun reactie vroeg de klantenservice onder andere een foto (die ik wel heb geüpload), batchnummer van het product (weet niet wat dit is dus gevraagd om uitleg waar het te vinden is), uitgebreidere beschrijving van het product probleem (vroeg terug wat de exacte soort beschrijving was die ze nodig hadden zoals ik het probleem heb beschreven). Vervolgens kreeg ik alleen maar de reactie “zonder informatie komen we er niet uit”. Dit is zeer frustrerend, onverantwoord en onbegrijpelijk. Ik kan alleen maar concluderen en het eens zijn met de andere opmerking hier dat de klantenservice opzettelijk nutteloos lijkt.
Holly SimmondsHolly Simmonds
22:34 24 Nov 23
Wat een debacle! Pas op voor de beloften die Elemis doet in hun reclame voor gratis geschenken bij bepaalde bestellingen. Ik heb een bestelling geplaatst op basis van de belofte van twee gratis geschenken. De bestelling werd verzonden en er werd contact met mij opgenomen om mij te vertellen dat een van de cadeaus niet kon worden verzonden. Geen reden opgegeven. Alle verdere e-mails werden beantwoord door een ? robot als een zee had geen betrekking op de vraag die ik stelde. Mijn laatste e-mail die ik heb gevonden, is teruggestuurd omdat ze mijn e-mailadres hebben geblokkeerd. Zal niet meer bij hen bestellen! Opzettelijk nutteloos!
ayla nevzatayla nevzat
12:23 15 Feb 23
Slechte klantenservice en service bij Westfield Stratford, ik werkte daar en de manager is een luie pestkop, de manager zat vaak te kletsen en was erg onbeleefd tegen me en had een vreselijke houding - ze heeft de verkeerde baan. Het is echter heel gebruikelijk bij Elemis dat managers grootheidswaanzin hebben
Kimberly WaltonKimberly Walton
18:40 25 Nov 22
Michelle Clark vreselijke CS
Samvels SasikjansSamvels Sasikjans
10:56 18 Jan 21
Deandra LawrenceDeandra Lawrence
18:06 01 Oct 20
Ik heb een bestelling geplaatst en mijn promotiecode werkt niet. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice over mijn probleem. En iemand genaamd Chelsea heeft contact met mij opgenomen. Ze heeft de promotiecode uitgezocht en heeft een hekel aan mijn gratis geschenk! Geweldige klantenservice en fantastische producten. Altijd blij met mijn producten!!!
TARAN MATHURTARAN MATHUR
20:00 28 Jan 17
js_loader