Wellnessplein

Flow Cosmetics

Always Natural. Always Effective. Always Honest – Just the way your beauty routine should be. Flow Cosmetics draait om skin loving, oprecht biologische en duurzame cosmetica. Het assortiment bevat bijna 120 verschillende beautyproducten. Van skincare en aromatherapie tot haarverzorging.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Always Natural. Always Effective. Always Honest – Just the way your beauty routine should be.

Beautyproducten van de beste en meest pure ingrediënten ter wereld, sinds 2004.

Flow Cosmetics draait om skin loving, oprecht biologische en duurzame cosmetica. Het assortiment bevat bijna 120 verschillende beautyproducten. Van skincare en aromatherapie tot haarverzorging.

Bij Flow Cosmetics geloven we dat hoogwaardige producten alleen gemaakt kunnen worden met goede ingrediënten. Als je streeft naar hemelse producten, zijn de beste ingrediënten het waard om in te investeren. Daarom zijn de hoekstenen van Flow producten biologische gecertificeerde en in het arctische wild gegroeide ingrediënten.

Biologische planten, kruiden en bessen zijn rijke bronnen van kostbare en voedzame bioactieve stoffen, antioxidanten, vitamines, mineralen, enzymen en essentiële vetzuren. Deze staan bekend om hun voordelen in huidverzorging, huidbescherming en huidverbetering, zoals: bescherming tegen oxidatieve stress, ondersteuning van de collageenproductie, egalisering van de huidtint, verhoging van de elasticiteit van de huid en bescherming tegen Uv-straling en blauw licht.

Al deze eigenschappen en voordelen van biologische gezichtsverzorging klinken misschien te mooi om waar te zijn – maar dit is precies waarom pure, natuurlijke huidverzorgingsproducten zo geliefd zijn.

Ben je op zoek naar pure en resultaatgerichte behandelingen voor je salon?

Het salonprogramma van Flow Cosmetics benadrukt de kracht van biologische planten in huidverzorging en huidverbetering. Detox, Arctic Beauty en Lingonberry Bright gezichtsbehandelingen voldoen aan de behoeften van verschillende huidtypes en laten de huid op een pure en meest natuurlijke manier stralen.

Deze drie gezichtsbehandelingen zijn ook de eerste ter wereld, waarbij elk product klimaatneutraal geproduceerd is.

Wil je meer over het salonprogramma van Flow Cosmetics weten? Neem dan contact met ons op, we kunnen niet wachten om je meer te vertellen.