Wellnessplein

Kalahari

Kalahari Lifestyle heeft als missie om de huid bij iedere behandeling zichtbaar te verbeteren zonder daarbij concessies te doen. Ieder retailproduct moet doen wat het belooft en betaalbaar zijn voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Kalahari Lifestyle heeft als missie om de huid bij iedere behandeling zichtbaar te verbeteren zonder daarbij concessies te doen. Ieder retailproduct moet doen wat het belooft en betaalbaar zijn voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid. Het team van Kalahari bestaat uit gerenommeerde, botanische experts, wetenschappers en artsen, 25 jaar aan vakkennis is in elk product verwerkt. Daarnaast ervaar je in de producten en behandelingen van Kalahari de kracht van dit land. Het is meer dan alleen een huidverbeterende behandeling, het is een ‘journey’ uit Afrika zelf. De producten bevatten geen parabenen, sulfaten en kunstmatige kleurstoffen.

 

Kalahari Lifestyle
4.9
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
Sankie HanckeSankie Hancke
14:54 13 Apr 22
Ik ben dol op elk van hun producten en ben overgestapt van Dermalogica. Geweldig, natuurlijk, betaalbaar. Goed gedaan Kalahari!
Kelly FarrKelly Farr
13:45 22 Nov 19
Ik hou van dit nieuwe natuurlijke huidverzorgingsproduct, geweldige resultaten en ze testen niet op dieren. Ze hebben onlangs een klein salon in hun kantoor geopend dat zeer professioneel is, met een gastvrije en ontspannen sfeer. Een van de beste schoonheidsadviseurs die ik heb mogen behandelen. Mijn huid voelt licht en fris aan.
Maboneng is een leuke, chique plaats
Emari GieselbachEmari Gieselbach
14:00 08 Oct 18
Geweldige mensen en product
Barry WickinsBarry Wickins
17:56 08 Apr 18
Uitstekende behandeling door zeer professionele en deskundige beoefenaar.
js_loader