Wellnessplein

Korento

Beautiful. Natural. Real - Korento Truly Natural Make-up

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Beautiful. Natural. Real – Korento Truly Natural Make-up

Stel je voor: pigmentrijke en professionele make-up producten die de huid tegelijkertijd verzorgen. Klinkt als een droom toch? Korento is geboren uit de wens om de uitdaging aan te gaan om producten te ontwikkelen die net zo functioneel zijn als synthetische make-up, maar die zijn gemaakt van natuurlijke en gezonde, biologische ingrediënten.

Als je Korento make-up nog niet hebt geprobeerd, moet je dat zeker doen. Deze hoogwaardige natuurlijke make-up producten voegen noordelijke puurheid en hydratatie toe aan je make-up look – voor elk huidtype en elke leeftijd!

De uitgebreide Korento make-up lijn bevat pure make-up producten van foundations tot blushes en makeup potloden. Deze make-up line biedt bijna eindeloos mogelijkheden: Alle producten hebben verschillende shades; met een koele of warme ondertoon, Kleurcodes zijn vanaf 0.5 tot 7, zodat je de juiste tint voor je behoeften kunt vinden.

Alle Korento producten voldoen aan de volgende waardes: 

OPRECHT NATUURLIJK & MILIEUBEWUST. Hoogwaardige en veilige grondstoffen zijn de basis van Korento producten. Ze bevatten alleen ingrediënten die zijn toegestaan in gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Alle grondstoffen zijn afkomstig uit verantwoorde bronnen. Productie en transport zijn gecertificeerd klimaatneutraal. De minimalistische, vrouwelijke verpakkingen zijn plasticvrij of recyclebaar.

HOOGWAARDIGE KWALITEIT. De best mogelijke grondstoffen creëren prachtige productformules. Alle producten zijn ook geschikt bij veeleisend gebruik van bijvoorbeeld beauty professionals.

HUIDVERZORGING. Korento producten bevatten het Berry Active Complex™. Deze intensief voedende, unieke blend brengt pure kracht van bessen en effectieve bioactieve stoffen direct aan op de huid. Gebaseerd op vitamine-, antioxidant- en vetzuurrijke arctische bessen, waarvan is bewezen dat ze heilzaam zijn voor de huid. Korento Berry Active Complex™ verbetert de algehele huidconditie en heeft een beschermende werking tegen oxidatieve stress, zware omstandigheden, uv-stralen en blauw licht – wat vroegtijdige huidveroudering kan veroorzaken.

Wat kun je nog meer verwachten van Korento make-up?

  • Pigmentrijke formules, die lang meegaan in gebruik,
  • Gelijkmatige verspreiding,
  • Een geëgaliseerde teint,
  • Een jeugdige en gezonde glans,
  • Perfect afgewerkte resultaten,
  • Aanpasbaar aan ieders unieke