Wellnessplein

La Bella Donna

De minerale make-up van La Bella Donna wordt ontwikkeld in Amerika en binnen de Benelux markt verdeeld door Hebea Professional. Het werd oorspronkelijk gecreëerd om te gebruiken na cosmetische en medische ingrepen maar is vandaag geschikt voor elke huid.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

De minerale make-up van La Bella Donna wordt ontwikkeld in Amerika en binnen de Benelux markt verdeeld door Hebea Professional. Het werd oorspronkelijk gecreëerd om te gebruiken na cosmetische en medische ingrepen maar is vandaag geschikt voor elke huid.

Plastische chirurgen raden La Bella Donna minerale make-up aan na chemische peelings, laserbehandelingen, operaties, fillers, enz… Net dan is het uiterst belangrijk om je huid goed te verzorgen en te laten ademen om het beste resultaat te verkrijgen (en te behouden).

Biedt u ook intensieve behandelingen aan? Dan kan La bella donna een meerwaarde zijn voor uw salon. Geef je klanten een korte touch up na de behandeling en ze gaan nog stralender naar buiten.

100% Natuurlijk, vegan en dierproefvrij

Bij La Bella Donna staan ze achter het clean beauty concept, daarom bevatten de producten enkel pure ingrediënten met pure mineralen die gewonnen worden uit gesteenten die unieke eigenschappen bevatten die je niet kunt vinden in andere minerale make-up. Ondertussen is La Bella Donna’s minerale make-up uitgegroeid tot een revolutionair innovatief verzorgingsconcept: natuurlijke mineralen die zich gedragen als make-up en tegelijkertijd de huid verzorgen.

Het unieke van La Bella Donna

La Bella Donna is uniek omdat de mineralen 3x gemalen worden terwijl andere merken maar 1x gemalen worden. Daardoor wordt er een uitzonderlijk fijne structuur bekomen die licht aanvoelt en beter op de huid gefixeerd blijft.

De 4 mineralen in La Bella Donna

  • Titanium Dioxide : Is een niet-chemische zonbeschermer dat zowel UV-A als UV-B en infraroodstraling blokkeert.
  • Zinkoxide: Werkt ontstekingsremmend en is kalmerend voor de huid.
  • Bismut oxychloride: Versnelt het genezingsproces dankzij zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Vermindert roodheid veroorzaakt door acné, eczeem of rosacea.
  • Ijzeroxide: Reflecteert licht, vermindert rimpels en fijne lijntjes en roodheid.

 

Voor wie is La bella donna geschikt?

Huidspecialisten en dermatologen raden La Bella Donna minerale make-up aan voor vrouwen met een gevoelige, allergische, eczeem en/of acnéhuid, rosacea of bij andere huidproblemen.

Uiteraard is La Bella Donna ook geschikt voor alle vrouwen die zich bewust zijn van de negatieve invloeden van chemische make-up en een gezond alternatief willen.

 

La Bella Donna
3.7
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
js_loader