Wellnessplein

Medik8

Medik8 is een professioneel huidverbeteringsmerk. Dit betekent dat we voornamelijk worden verkocht door getrainde professionals via verkooppunten zoals dokterspraktijken, medische en premium spa's, huidklinieken en -salons, evenals enkele premium apotheken en gespecialiseerde webshops.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Je ervaart niet alleen een welverdiende heerlijke verwenbehandeling maar daarnaast geven Medik8-professionals deskundig advies op maat over ieder specifiek huidprobleem.

Met een uitgebreid behandelmenu van huidverjongende facials, heerlijke oogrituelen en vernieuwende lichaamsbehandelingen tot peelings, is er een behandeling voor iedereen! Iedere Medik8 behandeling, facial of peel, maakt gebruik van onze beste technologie. Niet alleen bewezen actieve ingrediënten voor zichtbare huidverbeteringen, maar ook een heerlijke ervaring.

Bij Medik8 zijn we er trots op dat we pioniers zijn op het gebied van geavanceerde technologieën in huidverbetering. Onze ultieme missie is om iedereen te helpen Beautiful Skin for Life te bereiken. Onze aanpak voor anti-aging huidverbetering is ingekapseld in onze eenvoudige CSA-filosofie. Bij Medik8 geloven we dat het geheim om er langer jong uit te zien zo gemakkelijk is als vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A ’s nachts. Het volgen van onze eenvoudige CSA-filosofie zal helpen de teint en de textuur van uw huid te verbeteren waardoor het gezond en jeugdig oogt. Als je je huid verzorgt en ons eenvoudige advies opvolgt, geloven wij dat je er op je 50ste uitziet als een 40-jarige.