Wellnessplein

Medik8

Kervel 2
6942 SC Didam

Tel: 0316 221 518
E-mail: info@medik8.nl

Medik8 is geboren uit een passie om te streven naar een betere huidgezondheid en -resultaten. Elliot trad in de huidverbeteringsindustrie in een tijd waarin natuurlijke huidverzorgingsmerken de traditionele huidverzorgingsmarkt begonnen uit te dagen. Met een product van deze tijd, een wetenschapper die 5 jaar lang wereldwijd rondgereisd heeft, deelde hij ook de waarden van fair trade, duurzaamheid en natuurlijke ingrediënten van de natuurlijke beweging Maar zijn idee, dat toentertijd uniek was, was om deze ethische achtergrond te combineren met zijn ervaring in biochemie om resultaatgerichte producten met bewezen wetenschap te creëren. Zijn missie is om anti-aging huidverbetering te demystificeren met zijn filosofie van ‘vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A’ s nachts ‘. Er is volgens hem geen reden om te kiezen tussen resultaten en ervaring.

G.M. Collin

G.M. Collin is een familiebedrijf en is sinds 1990 gebaseerd op waarden als ethiek, kwaliteit en resultaten. 
Deze overtuigingen hebben het succes van het bedrijf, het welzijn van de medewerkers en professionals in staat gesteld om het verschil te maken en al tientallen jaren het beste uit zichzelf te halen.

Lees verder »

Medik8

Medik8 is een professioneel huidverbeteringsmerk. Dit betekent dat we voornamelijk worden verkocht door getrainde professionals via verkooppunten zoals dokterspraktijken, medische en premium spa’s, huidklinieken en -salons, evenals enkele premium apotheken en gespecialiseerde webshops.

Lees verder »