Wellnessplein

G.M. Collin

G.M. Collin is een familiebedrijf en is sinds 1990 gebaseerd op waarden als ethiek, kwaliteit en resultaten.  Deze overtuigingen hebben het succes van het bedrijf, het welzijn van de medewerkers en professionals in staat gesteld om het verschil te maken en al tientallen jaren het beste uit zichzelf te halen.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

G.M. Collin is een familiebedrijf en is sinds 1990 gebaseerd op waarden als ethiek, kwaliteit en resultaten.

Deze overtuigingen hebben het succes van het bedrijf, het welzijn van de medewerkers en professionals in staat gesteld om het verschil te maken en al tientallen jaren het beste uit zichzelf te halen.

Van concept tot creatie. Ons gepassioneerde en toegewijde team overtreft op alle niveaus. Met als doel, het meest hoogwaardige skincare product wereldwijd te ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat we de beste kwaliteit hebben op het gebied van:

  • Actieve ingrediënten
  • Formuleringen
  • Verpakking
  • Service

Wij ontwikkelen innovatieve huidverbeteringsproducten die huid-corrigerende capaciteiten hebben door het gebruik van de nieuwste technologieën.

Doel: klanttevredenheid, veiligheid & werkzaamheid.

G.M. Collin is uitgegroeid tot een antwoord op de behoeften van alle huidtypen en huidproblemen, maar ons erfgoed is gebaseerd op onze collageenproducten, wat ons echt onderscheidt, wat ons een echte pionier in de schoonheidsindustrie maakt. Ook al zijn ze in de loop der jaren veel veranderd, onze ‘hero’ collageen- gebaseerde producten en treatments vormen nog steeds de kern van ons productportfolio en zijn een must voor alle klanten.

G.M. Collin streeft er voortdurend naar om de kwaliteit en de prestaties van de producten te perfectioneren om de werking te maximaliseren.

De essentie van G.M. Collin is

Prestatie – Kwaliteit – Elegantie.

Dit is terug te vinden in alles wat we doen!