Wellnessplein

NOON Aesthetics

Bent u klaar om uw instituut naar een hoger niveau te brengen, dan is NOON Aesthetics het merk waarmee u het verschil maakt. NOON is een specialisatie voor elk instituut dat zéér intensieve anti-aging behandelingen wil geven en zelfs voor ernstige huidproblemen een oplossing wil bieden.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Bent u klaar om uw instituut naar een hoger niveau te brengen, dan is NOON Aesthetics het merk waarmee u het verschil maakt. NOON is een specialisatie voor elk instituut dat zéér intensieve anti-aging behandelingen wil geven en zelfs voor ernstige huidproblemen een oplossing wil bieden.

Als NOON Therapist geeft u paraceutische behandelingen die met name gericht zijn op:

  • Anti-Aging
  • Hyperpigmentatie
  • Acne

Ook andere huidproblemen zoals rosacea, eczeem en allergische huid kunnen met de NOON therapieën succesvol behandeld worden.

Noon Aesthetics wordt verdeeld door Hebea Professional binnen de Benelux. Wil u de resultaten van NOON zelf eens ervaren? Vraag dan vrijblijvend een demo aan.

Het succes van Noon Aesthetics zit in het door NOON ontwikkelde en gepatenteerde DermShield™ technologie. Hierdoor worden de signalen die de Type C Nociceptoren krijgen, dit zijn de zenuwen die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van roodheid, zwelling, irritaties en allergische reacties, grotendeels weg gefilterd. Als deze zenuwen minder signalen doorkrijgen, dan worden ook de ongewenste bijwerkingen tot een minimum beperkt. Dankzij deze technologie kan er met hoger gedoseerde producten gewerkt worden, echter zonder bijwerkingen. De lat voor effectieve huidverbetering wordt hiermee een stuk hoger gelegd.

 Paraceutische peelings

 De DermShield™ technologie betekent ook een revolutie op gebied van peelings zoals AHA’s, BHA’s en andere peelings. goede krachtige peeling wordt bepaald door enerzijds de concentratie van het zuur (%) en anderzijds de pH-waarde. Echter hoe sterker de peeling, hoe groter de kans op ongewenste bijwerkingen. NOON beschikt over krachtige paraceutische peelings met hoge concentraties en lage pH-waarde. Alle paraceutische peelings van NOON hebben een pH-waarde lager dan 1. Dankzij de bescherming van de DermShield™ technologie zijn deze krachtige peelings veilig om mee te werken en geven ze geen ongewenste bijwerkingen.

Innovatieve ingrediënten

Veel werkstoffen dringen niet door in de diepere huidlagen, omdat de huid een schild vormt tussen ons lichaam en de buitenwereld. Door deze beschermfunctie worden werkstoffen gewoon tegen gehouden. Bij NOON zijn veel innovatieve werkstoffen liposomaal ingekapseld. Dat heeft als voordeel dat deze beschermd zijn en niet aan werkkracht verliezen. Bovendien werken de liposomale inkapselingen als transporteur naar de diepere huidlagen, waar ze oplossen en de werkstoffen vrij geven. Hierdoor komen actieve werkstoffen dieper in de huid met een aanzienlijk betere werking.

Noon Therapeut

Als u wilt starten met NOON dan krijgt u een tweedaagse opleiding om de behandelingen, producten, maar vooral ook de dermatologische werking en achtergronden te leren, zodat u uw klanten optimaal kunt adviseren. Bovendien krijgt u een volledige marketingondersteuning, waarmee u de upgrade van uw instituut en behandelingen naar uw bestaande en nieuwe klanten kunt communiceren. Uiteraard ontvangt u een certificaat waarmee u zich na de opleiding officieel NOON Therapist mag noemen.