Wellnessplein

Optiphi

Optiphi is gericht op high level huidverbetering en heeft uitsluitend cosmeceuticals en mediceuticals in het assortiment. De producten van deze Zuid-Afrikaanse marktleider zijn ontstaan uit wetenschappelijke onderzoeken in de medische industrie.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Optiphi is gericht op high level huidverbetering en heeft uitsluitend cosmeceuticals en mediceuticals in het assortiment. De producten van deze Zuid-Afrikaanse marktleider zijn ontstaan uit wetenschappelijke onderzoeken in de medische industrie. Ze zijn ontwikkeld voor schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en cosmetisch artsen die high level huidverbetering nastreven. De producten bevatten hoge percentages werkzame ingrediënten die gericht zijn op huidverbetering en anti-aging. Drie van de vier lijnen zijn helemaal vegan. Alle producten van Optiphi zijn vrij van parabenen en SLS. Daarnaast zijn ze recyclebaar en airless verpakt, waardoor de ingrediënten optimaal beschermd blijven.

 

Optiphi
4.7
Gebaseerd op 19 beoordelingen
powered by Google
Thobile GogeThobile Goge
18:17 20 Jul 22
Excellent
De kwestie is opgelost.
Daniel Ross HurlinDaniel Ross Hurlin
11:37 22 Nov 20
Ongelooflijk personeel, service en producten!
Jon SchultzJon Schultz
08:11 03 Nov 20
Erg leuk. Geweldig personeel! Ik heb Dr. Samantha Baron van Optipihi op een paar shows gezien, ze doen geweldige dingen.
Karel SmitKarel Smit
06:05 25 Jun 18
Optiphi is een van onze geweldige huidverzorgingslijnen en we bieden alle Optiphi-huidbehandelingen aan. Het is verkrijgbaar bij: Advanced Skin Technology Woodlands Mall Pretorius Park, The Beauty Palace Parkview Mall Moreleta Park en Dermastetica Menlyn Mall ingang 2.
Angelina Petrova-SmitAngelina Petrova-Smit
05:50 25 Jun 18
Optiphi het is een Excellent Skin-product, zeer goede resultaten en de gezichtsbehandelingen maken een groot verschil voor mijn huid.
Beste producten nu verkrijgbaar bij Tammy TAylor Nails SA
js_loader