Wellnessplein

Sans Soucis

Sans Soucis is dé bron van natuurlijke schoonheid en gelooft dat een gehydrateerde huid een mooie huid is. De innovatieve huidverzorging is al bijna 80 jaar gebaseerd op een uniek ingrediënt: thermaal bronwater uit eigen bron, vol mineralen en sporenelementen.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Sans Soucis is dé bron van natuurlijke schoonheid en gelooft dat een gehydrateerde huid een mooie huid is. De innovatieve huidverzorging is al bijna 80 jaar gebaseerd op een uniek ingrediënt: thermaal bronwater uit eigen bron, vol mineralen en sporenelementen. Tevens bevatten de producten hoogwaardige werkstoffen die een weldaad zijn voor de huid. Met optimale huidtolerantie zodat de huid haar mooie, stralende en jeugdige uitstraling behoudt.

Sans Soucis gelooft niet in wonderen, maar vertrouwt op de wetenschap om de werking van al zijn producten te bewijzen. De producten zijn gebaseerd op de unieke drievoudige werking:

Natuurlijke ingrediënten Zuiverheid bij uitstek: 87 % puur natuurlijke ingrediënten zijn de basis voor de hoge huidtolerantie en de hoge kwaliteit van Sans Soucis.

Mineraalrijk thermaal water Sans Soucis heeft het exclusieve gebruik van Europa’s rijkste natuurlijke bron in Baden-Baden en verwerkt dit heilzame thermale bronwater (en sinds 2014 ook algenrijk zeewater) in al zijn producten. In Baden Baden staat tevens het eigen laboratorium van Sans Soucis.

Zacht voor de huid Sans Soucis producten zijn vrij van stoffen die de huid kunnen schaden. Zo kiest Sans Soucis er bewust voor formules te ontwikkelen zonder parabenen en minerale oliën. Daardoor zijn de producten geschikt voor alle huidtypes. Sans Soucis producten zijn dermatologisch goedgekeurd en dierproefvrij.