Wellnessplein

Solidu

SOLIDU is een milieubewust cosmetica merk uit Litouwen, gemaakt met geconcentreerde actieve ingrediënten, geheel zonder water. De SOLIDU producten bevatten geen plastic en zijn verpakt in recyclebare verpakkingen.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

SOLIDU is een milieubewust cosmetica merk uit Litouwen, gemaakt met geconcentreerde actieve ingrediënten, geheel zonder water. De SOLIDU producten bevatten geen plastic en zijn verpakt in recyclebare verpakkingen. De meeste dagelijkse verzorgingsproducten bevatten ongeveer 80% water. Maar de SOLIDU. producten worden alleen gemaakt van essentiële elementen: huidvriendelijke actieve ingrediënten, botanische oliën, extracten en natuurlijke etherische oliën. Alle SOLIDU-producten worden met de handgemaakt door vakkundige Litouwse vrouwen. Elk product wordt zorgvuldig met de hand gemaakt in kleine batches – zo zijn ze altijd vers bij bestelling.

Solidu producten zijn vooral geschikt voor diegenen die stappen willen zetten richting verantwoord consumeren.

Voordelen van Solidu Producten

EFFECTIEF.

Solidu producten zijn gemaakt van geconcentreerde ingrediënten, dus ze functioneren geweldig en wassen het haar effectief.

GEEN WATER.

Solidu producten bevatten alleen actieve ingrediënten, dus je betaald niet voor water. Het betekent ook compacter, goedkoper en minder vervuilend tijdens transport.

BIOLOGISCHE AFBREEKBARE INGREDIËNTEN.

Geen microplastics, siliconen of andere ingrediënten die niet gemakkelijk biologisch worden afgebroken.

ZERO WASTE.

Deze watervrije producten kunnen tot het einde worden gebruikt en de biologisch afbreekbare verpakking kan worden gecomposteerd. Het enige dat overblijft is het kleine label, dat kan worden gerecycled met papier!

REISVRIENDELIJK.

Licht en gemakkelijk mee te nemen. Geen zorgen over gemorste vloeistoffen in een tas en geen beperkingen bij het inpakken in een handbagage in het vliegtuig.

DUURZAAM.

De compacte producten gaan lang mee. SOLIDU-verpakkingen zijn zowel plasticvrij als papiervrij, volledig natuurlijk en kunnen binnen 45 dagen in de achtertuin worden gecomposteerd.