Wellnessplein

Thalgo

De huidverzorgingsproducten van Thalgo zijn vrij van parabenen, mineralen oliën, genetisch gemanipuleerd materiaal en niet getest op dieren.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

De productlijnen van Thalgo zijn zeer uitgebreid en bieden voor iedereen een oplossing, zowel voor het gezicht als lichaam. Er zijn producten op het gebied van anti-veroudering en ontspanning maar natuurlijk ook voor verschillende huidtypes zoals voor een vette of een droge huid. Tevens heeft Thalgo producten in het assortiment voor heren en is er een lijn met biologische producten. Omdat schoonheid ook van binnenuit komt heeft Thalgo naast de huidverzorgingsproducten ook nutrition producten. Deze voedingssupplementen zijn er voor de vitaliteit, anti-age en huidversteviging maar ook voor haren en nagels en ter voorbereiding op de zon. Dit alles ter ondersteuning van het uiteindelijke doel.

Elk verzorgingsproduct van Thalgo is een concentraat van oceaankracht en wordt ontwikkeld volgens uiterst strenge efficiëntie- en veiligheidsvereisten.

Thalgo heeft een eigen laboratorium en research- en development centrum waar wetenschappers continu bezig zijn te ontdekken wat de zee te bieden heeft. De actieve bestanddelen uit de zee, geconcentreerd in de kern van hoogwaardige formules verstevigen en herstructureren de huid.