Wellnessplein

Alexandria Professional

Suikerontharing, het woord zegt het zelf, is een ontharing met suiker. Een 100% natuurlijke, veilige manier van ontharen. Hebea Professional werkt samen met Alexandria Professional, een Noord-Amerikaans merk dat als eerste die suikerontharing heeft gemoderniseerd. Suikerontharing is nooit zomaar suikerontharing. Het is niet alleen de kwaliteit van de suikerpasta, maar vooral ook de exact juiste techniek die van u de perfecte suikerontharing specialiste maakt.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Suikerontharing Alexandria Professional

Meer dan enkel een ontharing

Suikerontharing, het woord zegt het zelf, is een ontharing met suiker. Een 100% natuurlijke, veilige manier van ontharen. Hebea Professional werkt samen met Alexandria Professional, een Noord-Amerikaans merk dat als eerste die suikerontharing heeft gemoderniseerd. Suikerontharing is nooit zomaar suikerontharing. Het is niet alleen de kwaliteit van de suikerpasta, maar vooral ook de exact juiste techniek die van u de perfecte suikerontharing specialiste maakt.

De 6-steps kennedy techniek van suikerontharing

De techniek is gebaseerd op het aanbrengen van de pasta tegen de haren in. De suikerpasta wikkelt zich rond de haartjes en maakt ze plooibaar. De pasta hecht zich volledig rond elk individueel haartje en dringt door tot diep in de haarschacht. Hierdoor breken de haartjes niet af. Door middel van stevig en toch zacht ‘flicken’ worden de goed door suikerpasta gekapselde haartjes in hun geheel uitgetrokken. Zelfs haartjes die korter zijn dan 2 mm kunnen worden uitgetrokken, dus uw klant hoeft niet te wachten tot de haren lang genoeg gegroeid zijn om te verwijderen.

 

 Voordelen van suikerontharing

 100% Natuurlijk, vegan, gluten free

AP-suikerpasta is gemaakt van volledig natuurlijke, huidvriendelijke ingrediënten. Het is veilig voor de meest gevoelige huid, inclusief personen met aandoeningen zoals eczeem of psoriasis.

Niet pijnlijk

Het oncomfortabele gevoel van ontharing wordt tot een absoluut minimum beperkt door de unieke techniek waarmee de haartjes met de groeirichting mee verwijderd worden. De suikerpasta hecht zich rondom de haartjes tot in de haarschacht en daarmee glijden de haartjes naar buiten zonder af te breken. Bovendien is de suikerpasta niet warm, maar op lichaamstemperatuur dus geen risico op verbranding.

Wateroplosbaar

Suikerpasta lost snel en volledig op in water. Hierdoor zullen enkel de dode huidcellen verwijderd worden. Levende en gezonde huidcellen bevatten water, hechten daardoor niet en zullen dus niet meegetrokken worden. Klanten zullen nooit meer een plakkerig gevoel hebben na de behandeling. Ook uw werkmateriaal zoals verwarmer, handdoeken, kledij zijn gemakkelijk schoon te maken met water en gaan langer mee.

Verbetering van de huidconditie

Naast haarverwijdering is AP-suiker een zachte en hydraterende scrubbehandeling voor je huid die de teint en textuur verbetert en ingegroeide haartjes elimineert.

Opleiding suikerontharing

 De opleiding suikerontharing bestaat uit 3 dagen training en is geschikt voor iedereen nog nooit met suiker heeft gewerkt. Om een goede begeleiding te garanderen werken wij in kleine groepen en vinden de 3 dagen training steeds plaats met een week tussen zodat u de mogelijkheid heeft om de aangeleerde techniek thuis in te oefenen en eventuele vragen de volgde sessie te stellen. Om de techniek aan te leren is oefenen zeer belangrijk, daarom wordt er tijdens de training gevraagd om verschillende modellen te voorzien.

 

Alexandria Professional®
4.7
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
JoAnn SwiatowyJoAnn Swiatowy
13:09 22 Jul 22
Alexandria is zonder twijfel de beste bron die beschikbaar is voor producten en onderwijs in de oude traditie van suikeren. Nu hebben ze ook extra therapeutische onderwerpen voor huidverzorging toegevoegd. Een wereldleider in de branche die we hier in Williamsville, NY hebben. !
ZireeeZireee
22:33 12 May 21
Dit was mijn eerste keer suikeren. Ik was erg nerveus. Victoria zorgde ervoor dat ik me heel comfortabel en ontspannen voelde. Ik heb genoten van mijn ervaring en hield van mijn resultaten. Ik blijf elke 4-6 weken gesuikerd krijgen. Ik zou deze plek zeker aanraden aan mijn vrienden en familie.
Lagayette SmithLagayette Smith
23:26 27 Apr 21
Mijn stylist doet GEWELDIG werk!
Hannah GraceHannah Grace
18:02 06 Apr 21
Dit was mijn eerste suikervaringservaring. Victoria zorgde ervoor dat ik me buitengewoon op mijn gemak voelde. De studio was erg schoon en ik ga zeker terug!
Michelle JonesMichelle Jones
20:28 04 Apr 21
Ik ben helemaal weg van Victoria! De hele omgeving in dit etablissement is gastvrij.
donna rossdonna ross
19:19 12 Nov 20
Ik had een suikerzoete afspraak. Ze waren vriendelijk, professioneel en snel. Ik voelde me op mijn gemak. Ik zal teruggaan!
Angela SmithAngela Smith
19:21 27 Sep 20
Ik heb een afspraak gemaakt om te gaan omdat ik zoveel mooie dingen over dit bedrijf heb gehoord. Maar helaas moest ik afzeggen wegens het overlijden van mijn vader.Toen ik daarheen ging om mijn afspraak te maken, was het personeel vriendelijk en de omgeving was gastvrij. Ik kijk er naar uit om mijn sugaring daar te laten doen. Ik bel zeker terug om een ​​nieuwe afspraak te maken.
Allyson TrankAllyson Trank
16:32 05 Mar 20
Victoria was geweldig... Ik ging gisteren voor suikeren. Ik ben nog nooit eerder gewaxt of gesuikerd en ze maakte de ervaring zo pijnloos en comfortabel mogelijk! We hebben de hele tijd gepraat en het was in een mum van tijd voorbij! Ik ben zooooo blij met de resultaten... Ik kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig en professioneel ze is! Zal zeker terugkomen en iedereen die ik ken doorverwijzen!
SonjaSonja
02:13 15 May 19
Dames/Heren,Deze plek is een verborgen juweeltje in Buffalo. Sinds ik kennis heb gemaakt met sugaring ben ik verslaafd. Ik ben niet eens een fan van harsen, maar deze techniek is geweldig en pijnloos. Victoria doet geweldig werk! Ze is professioneel, persoonlijk en stelt je op je gemak. Bedankt Victoria voor uitstekende klantenservice en me altijd op het laatste moment zien ???? ????????????????
js_loader