Wellnessplein

Dermaprime

DermaPrime lovers zijn het unaniem eens over de kwaliteit, het resultaat, de scherpe prijsstelling en de uitgebreide range behandelingen en producten. Door vooraan te staan in het proces van beauty-lanceringen, weet DermaPrime concepten voor elke leeftijdscategorie aan te bieden en oplossingen aan te reiken voor uiteenlopende huidvragen.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

DermaPrime is een 99% vegan beauty-merk en al vanaf 1984 het vaste huismerk van schoonheidsspecialisten over de hele wereld. Het Nederlandse hoofdkantoor heeft vanaf de start een Zwitsers laboratorium en productie-unit in de hand genomen om zo kwaliteit op elk niveau te waarborgen.

Het Zwitsere DermaPrime is een perfecte aanvulling voor salons die gaan voor kwaliteit met een scherpe prijs. Het distributiecentrum van DermaPrime in Barendrecht staat 24/7 klaar om jou als klant te ondersteunen. Uiteraard in de aankoop van producten, maar ook met educatie, inspiratie en motivatie. Zodat je elke dag een beetje meer thuis bent in de wereld van onze behandelingen en producten en jouw kennis al snel naar een hoger level gaat.

We willen immers niets liever dan met elkaar de beautybranche een stukje professioneler en mooier maken. Nice to know; eenmaal een klant aan boord? Maar liefst 89% van de gebruikers blijft DermaPrime trouw. We weten uit onze statistieken dat er steeds meer jongeren fan zijn van DermaPrime. Vaak maken ze een start met producten die veel voorkomende huidproblemen aanpakt, en groeien mee met het merk en de diverse aanbod. We geloven in de kracht van samenwerken en in marketinginspanningen die echt effect hebben. Daar hebben we inmiddels al enorm veel ervaring mee.