Wellnessplein

KLAPP

KLAPP Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. Voor ons is Made in Germany een belofte van kwaliteit.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Meer dan 40 jaar ervaring vertalen zich in individuele en effectieve beauty care concepten. Naast hoge productkwaliteit en -veiligheid hebben we hart voor de behoeften van schoonheidsspecialisten. Een divers productaanbod, compleet afgestemd op de wensen van de klant. Innovatieve, bijzondere treatmentboxen of speciale verzorgingsproducten voor thuis. Beauty-experts hebben met onze producten alle mogelijkheden om hun klanten op het hoogste niveau te overtuigen. Voortdurend onderzoek & ontwikkeling van nieuwe producten, die high-tech en traditionele actieve stoffen combineren en niet alleen in schoonheidsinstituten worden gewaardeerd, maar ook door diverse onderscheidingen in de spotlights staan.
Het Klapp Cosmetics Depot is voor vrijwel elk instituut geschikt. Wij bieden voor ieder huidprobleem en elke prijsklasse de juiste oplossing. Voordelige instapproducten of high-end luxe cosmetica: wij hebben dankzij ons veelzijdige productassortiment altijd het juiste product voor elk instituut.
Klapp Cosmetics biedt de schoonheidsspecialiste een uitgebreid trainingsprogramma in eigen opleidingscentra. Bovendien is er vanaf herfst 2017 een nieuw ontwikkeld kwalificatieprogramma tot gecertificeerd KLAPP-dermalist, exclusief in ons opleidingscentrum in ons hoofdkantoor in Hessisch Lichtenau.
Met onze KLAPP Exclusive Club bieden we elke KLAPP schoonheidsspecialist door individueel reclamemateriaal de mogelijkheid om gericht haar instituut en behandelingen & producten te promoten. Simpel en effectief!

Redenen om deel uit te maken van het depot

  • Individuele en zeer effectieve huidverzorgingsconcepten
  • Hoge productkwaliteit en productveiligheid
  • Ondersteuning van marketingactiviteiten
  • Toegewijde service gebaseerd op knowhow