Wellnessplein

Paula’s choice

We gebruiken alleen de beste natuurlijke en synthetische ingrediënten om in elke huidbehoefte te kunnen voorzien, ongeacht leeftijd, huidtype en huidprobleem. We gebruiken geen ingrediënten waarvan onderzoek heeft aangetoond dat ze irriterend zijn, uitdrogen of waarschijnlijk huidproblemen verergeren.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

WETENSCHAP & WAARHEID

We laten ons leiden door de waarheid, niet door trends. Onze producten worden altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek.

ZEER EFFECTIEF

We beloven geen wonderen, maar gaan voor resultaat. We werken alleen met effectieve ingrediënten, in de juiste concentraties & met stabiele pH-waarden.

NIET IRRITEREND

We gebruiken alleen wat de huid verbetert, niets wat het niet nodig heeft. Elk product wordt eerst getest op mensen, in een onafhankelijk laboratorium, om er zeker van te zijn dat het niet irriteert en veilig is.

VEELZIJDIGE PRODUCTEN

Ieder product bevat antioxidanten, voedende en huidherstellende ingrediënten om de huid gezond te houden.

NOOIT OP DIEREN GETEST

We staan niet achter dierproeven en hebben onze producten dan ook nog nooit op dieren getest.

GOED VERPAKT

We gebruiken geen potjes of transparante verpakkingen omdat de meest essentiële ingrediënten hun werkzaamheid verliezen bij blootstelling aan lucht en licht.

MILIEUBEWUST

We doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en zoeken actief naar duurzame ingrediënten en recyclebare verpakkingen.