Wellnessplein

Thoclor

Thoclor Labs Skin bestaat uit twee uitzonderlijke huidproducten op basis van het immuun molecuul HOCL. Ze zijn bij uitstek geschikt als ondersteuning na een intensieve behandeling én dragen bij aan de verjonging van de huid.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Thoclor Labs Skin bestaat uit twee uitzonderlijke huidproducten op basis van het immuun molecuul HOCL. Ze zijn bij uitstek geschikt als ondersteuning na een intensieve behandeling én dragen bij aan de verjonging van de huid.

De producten hebben krachtige desinfecterende eigenschappen. Thoclor Labs specialiseert zich in de biotechnologie en combineert de kracht van de medische wetenschap met de wonderen van de natuur. Uitvoerig onderzoek heeft geleid tot unieke nieuwe huidproducten die genezen en verjongen.

De producten zijn multifunctioneel: ze vertragen huidveroudering, versnellen wondgenezing, reduceren complicaties en voorkomen contra-indicaties. Ze werken doeltreffend en zowel preventief als huid herstellend.

 

Thoclor Labs
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Kiran DhesiKiran Dhesi
13:01 13 Dec 21
Ik hoorde over Thoclor via hun Instagram-pagina die me aansprak. De afbeeldingen en informatie zijn zeer professioneel en intrigeerden me om meer te weten te komen over hoe ik het merk in mijn bedrijf kon integreren.Ik heb Thoclor een bericht gestuurd met de vraag waar ik training hierover kan vinden. Ik werd doorverwezen naar een kalender waar ik een tijd kon kiezen die mij schikte om een ​​trainingssessie te boeken.Ik had de eer om bij de man zelf Dr. Roos te trainen! Een geweldige presentatie waarin alles tot in detail werd beschreven. Ik kon overal vragen stellen die mijn begrip hielpen. Dr. Roos is zeer deskundig en ervaren en vertelde me hoe ik toegang kan krijgen tot materiaal voor gebruik op mijn socialemediaplatform en welke patiënten baat zouden hebben bij de producten.Ik raad ten zeerste aan om een ​​training bij te wonen voor iedereen die geïnteresseerd is in het promoten van dit merk of het gebruiken hiervan in hun praktijk. Het gebruik en de resultaten zijn fenomenaal. Dr. Roos schetste de verschillen tussen GF1 en GF2 om ervoor te zorgen dat patiëntveiligheid voorop blijft staan ​​in mijn praktijk.Hartelijk dank voor uw tijd en moeite voor het verstrekken van training en toegang tot marketingmateriaal. Ook stel ik contactgegevens op prijs als ik in de toekomst hulp nodig heb.Stuur Dr. Roos naar het VK zodat hij alle andere beoefenaars kan opleiden!
Lizelle OdendaalLizelle Odendaal
19:12 29 Dec 20
Dit is een fantastisch product. Mijn gezicht klopte constant knoppen uit en het maakte niet uit welke crème ik gebruikte .. kon het niet weg krijgen .. Sinds ik de gf 2 heb gebruikt, is mijn huid zo glad en alle knoppen zijn verdwenen. Ik gebruik het nu ongeveer een maand. Veruit het beste product dat ik ooit op mijn gezicht heb gebruikt met duidelijk zichtbare resultaten.
Tammy MouersTammy Mouers
11:54 30 Sep 20
Echt magie in een fles 😍 Ik realiseerde me niet dat er iets ontbrak in mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine totdat ik de GF2-spray begon te gebruiken. Mijn huid is babyzacht, glad en stralend - en geen maandelijkse puistjes meer !!! Dit product is echt een gamechanger ...
Carla PietersenCarla Pietersen
10:13 25 Sep 20
Ik gebruik zowel het huidverzorgings- als het medische assortiment van Thoclor Labs en behaalde in alle gevallen uitstekende resultaten! Ik gebruik het medische assortiment om wonden van mijn kinderen te reinigen - het is 100% veilig en effectief. Ik kan deze producten volledig aanbevelen en zorg ervoor dat ik altijd een fles bij de hand heb. Om het af te maken is de service altijd eersteklas en vriendelijk.
Pauline HollisPauline Hollis
09:15 22 Sep 20
Ik heb de GF2 twee jaar gebruikt. Ik kan dit product volledig aanbevelen, mijn huid ziet er fantastisch uit voor mijn leeftijd ... 73. Ik heb het ook gebruikt om wonden te reinigen en infecties te doden. Ik draag het bij me om na het winkelen mijn gezicht en masker te sprayen. Ik ben nooit zonder.
js_loader