Wellnessplein

Thoclor

Thoclor Labs Skin bestaat uit twee uitzonderlijke huidproducten op basis van het immuun molecuul HOCL. Ze zijn bij uitstek geschikt als ondersteuning na een intensieve behandeling én dragen bij aan de verjonging van de huid.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Thoclor Labs Skin bestaat uit twee uitzonderlijke huidproducten op basis van het immuun molecuul HOCL. Ze zijn bij uitstek geschikt als ondersteuning na een intensieve behandeling én dragen bij aan de verjonging van de huid.

De producten hebben krachtige desinfecterende eigenschappen. Thoclor Labs specialiseert zich in de biotechnologie en combineert de kracht van de medische wetenschap met de wonderen van de natuur. Uitvoerig onderzoek heeft geleid tot unieke nieuwe huidproducten die genezen en verjongen.

De producten zijn multifunctioneel: ze vertragen huidveroudering, versnellen wondgenezing, reduceren complicaties en voorkomen contra-indicaties. Ze werken doeltreffend en zowel preventief als huid herstellend.

 

Thoclor Labs
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Surene De VilliersSurene De Villiers
08:40 06 Jul 23
Ik begon ongeveer 2 maanden geleden met het gebruik van de GF2 Spray van Thoclor Labs. Ik ben absoluut dol op dit product en ik kon het verschil zien binnen de eerste week dat ik het gebruikte. Mijn huid ziet er gladder en stralender uit, het helpt echt om de roodheid van mijn gezicht te verminderen. GF2 is een onderdeel van mijn dagelijkse routine geworden waar ik niet zonder kan. Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan familie en vrienden!
Kiran DhesiKiran Dhesi
13:01 13 Dec 21
Ik ontdekte Thoclor via hun Instagram-pagina, die mij aansprak. De afbeeldingen en informatie zijn zeer professioneel en intrigeerden mij om meer te weten te komen over hoe ik het merk in mijn bedrijf kon integreren.Ik stuurde Thoclor een bericht met de vraag waar ik hierover training kon vinden. Ik werd doorverwezen naar een kalender waar ik een tijdstip kon kiezen dat mij uitkwam om een ​​training te boeken.Ik was vereerd om een ​​training te mogen volgen bij de man zelf Dr. Roos! Een geweldige presentatie waarin alles tot in detail werd beschreven. Ik kon steeds vragen stellen, wat mijn begrip ten goede kwam. Zeer deskundig en ervaren, vertelde Dr. Roos mij hoe ik toegang kan krijgen tot materiaal dat ik op mijn sociale mediaplatform kan gebruiken en welke patiënten baat zouden hebben bij de producten.Ik raad iedereen die geïnteresseerd is in het promoten van dit merk of het gebruiken ervan in hun praktijk, ten zeerste aan om een ​​training te volgen. Het gebruik en de resultaten zijn fenomenaal. Dr. Roos schetste de verschillen tussen GF1 en GF2 om ervoor te zorgen dat patiëntveiligheid voorop blijft staan ​​in mijn praktijk.Hartelijk dank voor uw tijd en moeite in het bieden van training en toegang tot marketingmateriaal. Ook stel ik contactgegevens op prijs als ik in de toekomst hulp nodig heb.Stuur Dr. Roos naar Groot-Brittannië zodat hij alle andere beoefenaars kan opleiden!
Lizelle OdendaalLizelle Odendaal
19:12 29 Dec 20
Dit is een fantastisch product. Mijn gezicht brak voortdurend uit en het maakte niet uit welke crème ik gebruikte. Ik kon er niet vanaf komen. Sinds ik de gf 2 gebruik, is mijn huid zo glad en zijn alle puistjes verdwenen. Ik gebruik het nu ongeveer een maand. Veruit het beste product dat ik ooit op mijn gezicht heb gebruikt met duidelijk zichtbaar resultaat.
Tammy MouersTammy Mouers
11:54 30 Sep 20
Echt magie in een flesje ???? Ik realiseerde me niet dat er iets ontbrak in mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine totdat ik de GF2-spray begon te gebruiken. Mijn huid is babyzacht, glad en stralend - en geen maandelijkse puistjes meer!!! Dit product is echt een gamechanger...
Carla PietersenCarla Pietersen
10:13 25 Sep 20
Ik gebruik zowel het huidverzorgings- als het medische assortiment van Thoclor Labs en behaalde in alle gevallen uitstekende resultaten! Ik gebruik het medische assortiment om wonden bij mijn kinderen te reinigen - het is 100% veilig en effectief. Ik kan deze producten van harte aanbevelen en zorg ervoor dat ik altijd een flesje bij de hand heb. Bovendien is de service altijd uitstekend en vriendelijk.
Pauline HollisPauline Hollis
09:15 22 Sep 20
Ik heb de GF2 twee jaar gebruikt. Ik kan dit product van harte aanbevelen, mijn huid ziet er fantastisch uit voor mijn leeftijd... 73. Ik heb het ook gebruikt om wonden schoon te maken en infecties te doden. Ik draag het bij me om mijn gezicht en masker na het winkelen in te spuiten. Ik ben nooit zonder.
js_loader