Wellnessplein

Greenest Cosmetics

Graan voor visch 18620
2132GL Hoofddorp

Tel: +316 13190315
E-mail: welcome@greenestcosmetics.com

Welkom bij Greenest Cosmetics – Je bewuste Beautypartner

Een milieubewuste, biologische en natuurlijke cosmetica groothandel voor beauty professionals, schoonheidsspecialisten, kappers, salons, webshops en voor bedrijven die natuurlijke schoonheid omarmen.

Greenest Cosmetics is opgericht in 2018 om biologische cosmetica producten van hoge kwaliteit te kunnen aanbieden en onze passie voor natuurlijke schoonheid te verspreiden. We geloven in prachtige beauty producten die zorgen voor onze huid, haar, gezondheid en de toekomst van onze planeet. Met ons professioneel geselecteerd aanbod van effectieve, biologische en hoogwaardige
cosmetica dragen we hieraan bij.

Het beauty groothandel assortiment bestaat uit over 200 beauty producten – van biologische gezichtsverzorging tot professionele make-up. Bij Greenest Cosmetics denken wij; Je kan alles hebben –Professionele kwaliteit, effectieve producten met een minimale impact op het milieu.

We letten op de oorsprong van het cosmeticaproduct, de ingrediënten, de biologische afbreekbaarheid, het verpakkingsmateriaal, de productieketen, transport en de eindgebruik. We kijken ook naar de transparantie van producenten. Want we vinden het belangrijk dat ze duurzame waarden respecteren.

Daarnaast willen we meer dan een productleverancier te zijn. We willen informatie delen over biologische en duurzame beauty, om op die manier te helpen je business te verduurzamen. Dit alles omdat we geloven dat als we onze wereld voorzichtig behandelen, het iets heel moois teruggeeft.

Flow Cosmetics

Always Natural. Always Effective. Always Honest – Just the way your beauty routine should be.

Flow Cosmetics draait om skin loving, oprecht biologische en duurzame cosmetica. Het assortiment bevat bijna 120 verschillende beautyproducten. Van skincare en aromatherapie tot haarverzorging.

Lees verder »

Solidu

SOLIDU is een milieubewust cosmetica merk uit Litouwen, gemaakt met geconcentreerde actieve ingrediënten, geheel zonder water. De SOLIDU producten bevatten geen plastic en zijn verpakt in recyclebare verpakkingen.

Lees verder »