Wellnessplein

House of African Beauty

Valeton 20H
5301 LW Zaltbommel

Tel: +31 (0)85 876 94 80
E-mail: info@houseofafricanbeauty.com

House of African Beauty wordt gerund door Petra van Iterson en Jordy de Groot. Moeder en zoon, twee gepassioneerde ondernemers met een gedeelde passie voor Afrika. Samen hebben zij het vuur van Zuid-Afrika gevoeld en de drive om deze cultuur en haar krachtige cosmetica door te geven aan schoonheidssalons in de Benelux. Bij het bieden van kwalitatief hoogstaande huidproducten hebben Petra en Jordy een visie: “Naast onze commerciële skills werken wij vanuit ons hart en geloven wij in een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen.“

TheraNaka

TheraNaka is een prachtig Zuid Afrikaans wellnessmerk dat krachtige huidproducten creëert uit natuurlijke ingrediënten, ze toepast in luxe holistische (lichaams)behandelingen en verpakt in ‘Ubuntu natural’ en fair trade materiaal.

Lees verder »

Thoclor

Thoclor Labs Skin bestaat uit twee uitzonderlijke huidproducten op basis van het immuun molecuul HOCL. Ze zijn bij uitstek geschikt als ondersteuning na een intensieve behandeling én dragen bij aan de verjonging van de huid.

Lees verder »

Kalahari

Kalahari Lifestyle heeft als missie om de huid bij iedere behandeling zichtbaar te verbeteren zonder daarbij concessies te doen. Ieder retailproduct moet doen wat het belooft en betaalbaar zijn voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid.

Lees verder »

Optiphi

Optiphi is gericht op high level huidverbetering en heeft uitsluitend cosmeceuticals en mediceuticals in het assortiment. De producten van deze Zuid-Afrikaanse marktleider zijn ontstaan uit wetenschappelijke onderzoeken in de medische industrie.

Lees verder »