Wellnessplein

Taoasis

De naam TAOASIS is een synthese van het Chinese TAO en het Arabische OASIS en betekent vrij vertaald 'leven in harmonie met de natuur' en dat is de drive en het doel sinds de oprichting van het bedrijf in 1991. TAOASIS staat voor 100% volledig natuurlijke en hoogwaardige etherische oliën van biologische of Demeter-teelt. Er komt niets in TAOASIS producten dat daar niet thuishoort.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Puur Natuur

Om het volledige scala aan natuurlijke actieve ingrediënten te behouden, selecteert TAOASIS alleen de beste en 100% natuurlijke, etherische oliën. De kwaliteit van deze oliën begint al bij de selectie van de teeltpartner. In het eigen laboratorium van TAOASIS wordt de zuiverheid en kwaliteit van de etherische oliën continu gecontroleerd.

Of het nu gaat om rozen, lavendel of citroen, TAOASIS gebruikt alle geuren van aromatische planten van gecertificeerde, eerlijke biologische of Demeter-teelt wereldwijd. Omdat vertrouwen goed is, maar TAOASIS niet alleen wil vertrouwen op internationale certificeringsbedrijven , bezoeken zij hun teeltprojecten en coöperaties in Europa, Azië en Australië regelmatig persoonlijk.

TAOASIS etherische oliën kunnen op veel manieren worden gebruikt: via room diffusers, geurige baden en aromatische massages, rustgevende stoombaden, in de sauna of door het gebruik van etherische oliën bij het koken en bakken. TAOASIS heeft onder het merk BALDINI essentiële oliën voor consumptie ontwikkeld om voeding en dranken op smaak te brengen. Alle TAOASIS en BALDINI oliën ondergaan dezelfde strenge kwaliteitscontroles en zijn van nature puur.

 BALDINI by TAOASIS bio aroma’s
De 21 veschillende biologische aroma’s, bekend als kruiden in de keuken of voor de thee, zijn ideaal voor het kruiden en op smaak brengen van dressings, desserts en gebak. Je kunt er een verfrissende cocktail of mocktail mee maken, een smaakvol foccacia brood bakken of een pasta net dat vleugje meer smaak geven. Of voeg 1-2 druppels aroma toe aan 1 theelepel honing voor een aromatische thee-infusie.

De aroma’s kunnen daarnaast worden toegepast voor uitwendig gebruik. Meng een paar druppels met een basisolie, zoals amandelolie, en creëer een bodyolie. Of voeg een aroma toe aan een geurbrander en profiteer zo van de aromatherapie eigenschappen van het aroma.